sâmbătă, 2 aprilie 2011

O casa , o amintire, un vis...





Si sa citam ziarul ... Se pare ca inca odata manelistii arata cat pretuiesc ei istoria, trecutul si frumusetea unei case vechi. De am scapa macar de toti odata, asa prin demolari, eu insami as desface peretii caramida cu caramida. Iar din casa aceasta a amintirilor mele, raman doar poze si imagini in minte si suflet...

<< Conducerea Primăriei Petroşani a somat familia cunoscutului interpret de manele Nicolae Guţă să demoleze imobilul pe care îl deţine pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiu. Aceasta pentru că vila, fost sediu al Ocolului silvic Petroşani, se află într-o stare avansată de degradare.

Lucian Dragomir, şef al Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Petroşani, a declarat că familia lui Nicolae Guţă a fost înştiinţată să demoleze imobilul pe care îl deţine în municipiul Petroşani, fost sediu al Ocolului Silvic, din cauza stării avansate de degradare în care a ajuns imobilul în ultimii ani.

Familia manelistului a început organizarea şantierului, iar în locul clădirii, a precizat Dragomir, ar urma să construiască o altă vilă cu pereţi din sticlă, "care se va încadra în peisajul modern al centrului oraşului".>>

2 comentarii:

  1. Buna ziua. Desigur, as dori o colaborare cu dumneavoastra. As dori sa puneti titlul "Petrosani" si linkul "http://atthena-jd.blogspot.com"

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna
    Ti-am adaugat linkul
    O zi buna si bafta multa

    RăspundețiȘtergere